Opmerkelijk: Sieg De Doncker moet iets belangrijks van het hart over 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Opmerkelijk: Sieg De Doncker moet iets belangrijks van het hart over 'Familie'

Opmerkelijk: Sieg De Doncker moet iets belangrijks van het hart over 'Familie'

Sieg De Doncker is sinds vorig jaar te zien als Koen in ‘Familie’. Maar hij is niet bepaald het meest geliefde personage uit de soap. Zeker niet nu zijn agressieve kant steeds meer naar boven komt. De trouwe kijker moest woensdagavond zelfs toekijken hoe hij Veronique verkrachtte in de lift.

Dat leverde enkele heftige scènes op, die op veel kijkers een sterke indruk hebben achtergelaten. Daarom wil Sieg De Doncker toch even iets kwijt op Instagram. “Na de heftige scènes in ‘Familie’ is het misschien niet slecht om dit even te posten”, begint de acteur zijn boodschap.

“Het personage Koen staat heel ver weg van wie ik echt ben! Sandrine (André, red.) en ik kunnen het in het echte leven ook prima met elkaar vinden”, stelt hij alle kijkers gerust. “Voor ons is dit acteren, maar wij zijn er ons erg van bewust dat dit soms ook de realiteit is. Mocht je jezelf in deze situatie bevinden, kan je altijd contact opnemen met het nummer 1712”, rondt hij zijn bericht af.

En dat kunnen de fans wel appreciëren. “Mooi dat dit in ‘Familie’ aan bod komt. Partnergeweld gebeurt al veel en niemand beseft wat die mensen soms doormaken”, klinkt het. “Maar los daarvan, 2 topacteurs”, “Goed geacteerd van allebei, proficiat!”, “Je speelt die rol voortreffelijk” en “Knap acteerwerk”, is iedereen het erover eens. “Goed dat je 1712 erbij haalt, want spijtig genoeg lopen er heel wat échte Koenen en Véroniques rond”, besluit een kijker.

Populair

Laatste nieuws