Hoogzwangere Linde Merckpoel heeft iets te vieren, Dina Tersago is in de wolken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hoogzwangere Linde Merckpoel heeft iets te vieren, Dina Tersago is in de wolken

Hoogzwangere Linde Merckpoel heeft iets te vieren, Dina Tersago is in de wolken

Linde Merckpoel is zwanger van haar tweede kindje. Hoewel haar bolle babybuik iets anders lijkt te verklappen, is de voormalige radiopresentatrice pas voor over een goede maand uitgerekend. In afwachting daarvan heeft Linde eerst nog wat anders te vieren.

De radio- en televisiemaakster gaf tijdens haar eerste zwangerschap eerlijk toe dat ze niet zo graag zwanger was. Ze had dan ook vurig gehoopt dat het deze keer een pak aangenamer zou zijn. Niet dus. “Ik vind het superheftig”, bekende Linde onlangs in Het Laatste Nieuws. Zowel fysiek als mentaal valt de zwangerschap haar zwaarder dan de eerste keer.

Gelukkig moet ze daar nu even niet aan denken, want het is groot feest ten huize Merckpoel. Haar dochtertje Cleo mocht onlangs twee kaarsjes uitblazen. “Twee jaar vol”, schrijft de presentatrice onder een hilarische foto van haar dochtertje met een veel te grote kroon. Een speciale dag dus, zeker omdat het Cleo’s laatste verjaardag is zonder haar toekomstige broertje of zusje.

“Gelukkige verjaardag, Cleo”, “Proficiat”, “Gefeliciteerd”, “Zaaalig”, “Grappige foto” en “Zó mooi”, willen Lindes volgers kwijt in de opmerkingen. “Toppertje van een kleindochter”, laat een trotse oma weten. “Hoera”, roept ex-omroepster Eva Daeleman het uit. Ook Dina Tersago laat enkele hartjes achter onder de foto.

Populair

Laatste nieuws