"Ik smelt": Marthe en Julia ontfermen zich over Hannes pasgeboren zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ik smelt": Marthe en Julia ontfermen zich over Hannes pasgeboren zoontje

"Ik smelt": Marthe en Julia ontfermen zich over Hannes pasgeboren zoontje

Tv-kijkend Vlaanderen was zaterdagavond getuige van Marthe en Julia’s eerste ontmoeting met Julien, het zoontje van mede-K3’tje Hanne. De vierde aflevering van ‘K3, één jaar later’ leverde hartverwarmende televisie op.

Hanne Verbruggen mocht op 14 november haar zoontje Julien verwelkomen. Zaterdagavond liet ze hem vol trots aan de wereld zien in ‘K3, één jaar later’ op VTM. Maar kersverse tantes Marthe en Julia mochten natuurlijk als één van de eersten op babybezoek bij de kleine spruit.

“Dat is precies een pop” en “Wat een prachtige baby”, waren Hannes mede-K3’tjes het er meteen over eens. Hun ogen waren niet van de kleine baby weg te slaan. Het was een prachtige ontmoeting, en die moest natuurlijk wel op beeld vastgelegd worden. Het resultaat: twee prachtige foto’s van Marthe en Julia met de nieuwste aanwinst in de K3-familie.

De kleine Julien weet nu al hoe hij harten moet veroveren. “Ik smelt helemaal als ik die baby zie”, “Zo schattig”, “Wat een mooie jongen”, “Té lief” en “Wat een prachtige foto’s”, willen ze kwijt in de reacties op Instagram. “Trotse tantes” en “Alweer een nieuw hoofdstuk”, besluiten ze.

Populair

Laatste nieuws