Dimitri Vegas en vrouw Anouk Matton hebben een bijzondere mijlpaal te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dimitri Vegas en vrouw Anouk Matton hebben een bijzondere mijlpaal te vieren

Dimitri Vegas en vrouw Anouk Matton hebben een bijzondere mijlpaal te vieren

Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn al meer dan vijf jaar gelukkig getrouwd. Het verliefde koppel heeft nu opnieuw leuk nieuws te melden.

Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn misschien wel een van de bekendste dj-koppels ter wereld. In 2017 stapten ze in het huwelijksbootje en vorig jaar verwelkomden ze nog hun eerste kindje, een zoontje genaamd London. Gisteren had het koppel weer iets geweldigs te vieren, want Anouk mocht namelijk 30 kaarsjes uitblazen.

Daarom wil Dimitri haar even in de bloemetjes zetten. Hij deelt namelijk een prachtige boodschap op zijn Instagrampagina. “Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten, wist ik dat ik met je moest trouwen”, schrijft hij. “Aangezien je al meer dan vijf jaar geleden ‘ja’ zei, heb ik het geluk dat ik je elke dag mag zien lachen en heb ik nog meer geluk dat ik je de geweldige moeder van onze prachtige zoon mag noemen”, aldus Dimitri.

“Je maakt me compleet en ik ben trots op alles wat je doet. Gelukkige verjaardag aan de vrouw die zonneschijn in mijn leven brengt. Ik hou van jou”, besluit hij. “Love you”, reageert Anouk al snel op dit mooie bericht. “Proficiat”, “Zo’n mooie woorden”, “Dat is echte liefde”, “OMG, zo lief”, “Liefde voor jullie” en “Prachtig koppel", schrijven hun fans onder meer in de comments.

Populair

Laatste nieuws