Kersverse mama Hanne Verbruggen spreekt klare taal over toekomst bij K3 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kersverse mama Hanne Verbruggen spreekt klare taal over toekomst bij K3

Kersverse mama Hanne Verbruggen spreekt klare taal over toekomst bij K3

Op 14 november kwam Hanne Verbruggens grootste droom uit. Dan mocht ze haar zoontje Julien eindelijk in de armen sluiten. Dat kwam zaterdagavond uitgebreid aan bod in ‘K3, één jaar later’ op VTM. Maar heeft de kersverse mama nu andere prioriteiten?

Dat het leven van de K3’jtes op de voet gevolgd wordt, weet iedereen. Maar zelfs meteen na de bevalling had Hanne weer een hele cameraploeg om haar heen. “Of dat niet vervelend is? Awel, met deze geweldige ploeg absoluut niet”, wil het roodharige K3’tje daarover kwijt op Instagram.

Als K3’tje leeft je natuurlijk steeds aan een pittig tempo. “En ik vind het juist geweldig om via onze reality alle momenten te kunnen herbeleven”, denkt Hanne erover. “Zooooo dankbaar dat dit bijzondere jaar zo mooi is vastgelegd.”

Het leven als K3’tje is ze duidelijk nog lang niet beu. “Een serieus kneepjes in de arm dat ik al zeven jaar mag doen wat ik graag doe, met fantastische mensen om me heen”, wil ze ten slotte nog kwijt. Op nog meer mooie jaren!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws