Camille ontmoet Kathleen Aerts voor het eerst en moet nu wat kwijt over haar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille ontmoet Kathleen Aerts voor het eerst en moet nu wat kwijt over haar

Camille ontmoet Kathleen Aerts voor het eerst en moet nu wat kwijt over haar

Camille Dhont vertoeft momenteel in Zuid-Afrika en natuurlijk kon een bezoekje bij ex-K3’tje Kathleen Aerts er niet aan ontbreken. Op Instagram vertelt ze daar nu meer over.

Camille Dhont heeft een waanzinnig jaar achter de rug. Eindelijk kan ze genieten van wat rust na de vele optredens en waar doe je dat beter dan in Zuid-Afrika? De popster heeft de tijd van haar leven en deelde al enkele prachtige beelden van deze reis. Nu heeft ze ook nog iets bijzonders te melden.

Ze is namelijk op bezoek geweest bij Kathleen Aerts. Na haar carrière als K3’tje is zij samen met haar man Steven en hun twee kinderen naar Zuid-Afrika verhuisd en ze wonen daar nu nog steeds. Op Instagram laat Camille nu meer zien van die ontmoeting. “Mijn kinderidool ontmoeten in Zuid-Afrika. Wat een super toffe madam”, schrijft ze bij het plaatje.

Ook Kathleen is duidelijk fan van Camille. “Topmadam!”, zegt zij dan weer. De fans van de twee zangeressen zijn door het dolle heen. “Te leuk dit”, “Mijn hartje is zo blij”, “Love it”, “Mijn twee favorietjes”, “Twee personen waar ik zo hard naar opkijk”, “Dit is zo schattig”, “OMG, mijn hart kan dit niet aan”, “Hoe leuk is dit” en “Fantastisch”, reageren zij onder meer.

Populair

Laatste nieuws