Natalia gooit borsten in de strijd in opvallende jurk: "Een echte vamp" sexy
sexy

Natalia gooit borsten in de strijd in opvallende jurk: "Een echte vamp"

Natalia gooit borsten in de strijd in opvallende jurk: "Een echte vamp"

Het is bijna zover: vrijdag vindt de grote finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ plaats. Natalia gaat opnieuw resoluut voor de overwinning. Haar kandidate Louise is één van de vijf kanshebbers op de titel. Dat viert de zangeres met enkele opvallende kiekjes op Instagram.

Als we de reacties van het publiek mogen geloven, is Louise een gedoodverfde winnares. Des te blijer Natalia was dat ze een plekje in de finale kon veroveren. “Madame de pompadour is content”, laat de zangeres weten op Instagram. “Vooral voor Louise die nu vrijdag in de finale mag schitteren en knallen.”

Maar schitteren en knallen, dat kan ook Natalia als geen ander. “Ik ben ook content door de mooie creaties van Nicky Vankets die ik mag dragen tijdens ‘The Voice’”, schrijft ze. Daarbij deelt ze een reeks foto’s van enkele opvallende jurken waarmee ze de afgelopen weken de show stal. “Dank u om mij als een echte diva te doen voelen!”

Maar het is vooral Natalia’s boezem die met alle aandacht gaat lopen. De zangeres laat nogal diep in haar decolleté kijken en dat valt in de smaak. “Wat een madam”, “Prachtvrouw”, “Sexy”, “Wat straal je alweer”, “Topvrouw”, “Een echte vamp”, “Wat een diva” en “Looking good, babe”, moeten haar volgers van het hart. “Wow, al die looks, zo schoon!”, is Dina Tersago het met hen eens.

Populair

Laatste nieuws