Zangeres Anouk showt nieuwe coupe maar krijgt direct commentaar: "Champignon!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zangeres Anouk showt nieuwe coupe maar krijgt direct commentaar: "Champignon!"

Zangeres Anouk showt nieuwe coupe maar krijgt direct commentaar: "Champignon!"

De Nederlandse Anouk ging een tijdje door het leven met een kortgeschoren kapsel. Nu ze haar haar opnieuw laat groeien, is het tijd voor een nieuwe coupe. Echter lijkt die niet in de smaak te vallen bij al haar volgers.

De Nederlandse zangeres Anouk durft wel vaker een pikante outfit aan te trekken of een gedurfd kapsel te showen. Dat doet ze nu opnieuw, want haar buzzcut is verleden tijd. Ze heeft niet langer een kortgeschoren kapsel en dat laat ze maar al te graag zien aan al haar volgers.

De zangeres post een stralend plaatje waarop ze haar nieuwe coupe in de kijker zet. Een gewaagde keuze, maar veel volgers vinden het wel leuk. “Jemig, jou staat echt alles”, “Wat een gave coupe”, “Prachtig je haar”, en “Alleen jou staat dit”, klinkt het onder meer. Toch krijgt Anouk ook heel wat commentaar te verduren.

“Een pruikje?”, “Vreselijk kapsel”, “Net een champignon”, “Portobello”, “Justin Bieber in jonge tijden”, “Zonde van je mooie koppie”, “Ik heb wel eens leukere kapsels gezien van jou” en “Wij huilden vroeger als we zo’n bloempotkapsel aangemeten kregen”, schrijven zij dan weer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws