Zo denkt Peter Van de Veire écht over 'Big Brother'-opvolgster Tatyana Beloy TV en Radio
TV en Radio

Zo denkt Peter Van de Veire écht over 'Big Brother'-opvolgster Tatyana Beloy

Zo denkt Peter Van de Veire écht over 'Big Brother'-opvolgster Tatyana Beloy

Op 9 januari 2023 zullen fans van ‘Big Brother’ aan het beeldscherm gekluisterd zitten. Dan keert hun favoriete realityshow terug naar het scherm. Zonder Peter Van de Veire als host deze keer. Tatyana Beloy neem zijn fakkel over.

Het derde seizoen van ‘Big Brother’ zal zonder vaste waarde Peter Van de Veire zijn. Hij tekende onlangs nog een exclusiviteitscontract bij de VRT voor radio én tv. “Dus dan stopt het ook bij ‘Big Brother”, zegt hij in HLN Showbits. Maar de makers hadden de ideale vervangster voor Peter in gedachten: Tatyana Beloy.

“Dat is alleen maar goed nieuws”, denkt de ex-presentator erover. “Mensen gaan waarschijnlijk denken: juist, die is er ook nog. Maar Tatyana wordt schromelijk onderschat”, vindt Peter. “Dat is echt één van de meest frisse bloemen, zeg maar struiken, van de Vlaamse media.”

Volgens Peter is er geen twijfel over mogelijk: Tatyana Beloy zal de taak fantastisch uitvoeren. “Zij kan zich inleven. Ze weet wat het is om allemaal camera’s op jou te hebben, dus ze zal heel goed voor die kandidaten zorgen. Daar ben ik van overtuigd”, wil hij kwijt over zijn opvolgster.

Zegen van de grootmeester

“Het is niet gemakkelijk om zo'n getalenteerd iemand op te volgen”, denkt Tatyana er zelf over in Het Laatste Nieuws. “Maar ik begin wel aan het avontuur met de zegen van de grootmeester zelf. Peter stuurde me een berichtje dat hij blij is dat ik uitgekozen ben”, aldus de gloednieuwe presentatrice.

Populair

Laatste nieuws