'Thuis'-acteur Mathias Vergels haalt keihard uit: "Leugens en nog eens leugens" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-acteur Mathias Vergels haalt keihard uit: "Leugens en nog eens leugens"

'Thuis'-acteur Mathias Vergels haalt keihard uit: "Leugens en nog eens leugens"

Mathias Vergels en zijn vriendin Lynn Van den Broeck zijn vorig weekend gaan helpen bij de voedselbedeling voor minderbedeelden in Brussel. Een confronterende dag volgens het koppel en nu moet Mathias ook wat kwijt over onze premier Alexander De Croo.

Deze week zamelt De Warmste Week geld in voor de strijd tegen kansarmoede. Dat doen ze door verschillende acties op poten te zetten, waaronder ook de Warmathon. ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels is een van de gezichten van die marathon, maar hij zet zich ook nog ergens anders in voor het goede doel.

Hij is namelijk samen met zijn vriendin Lynn Van den Broeck naar Brussel getrokken om te gaan helpen bij de Brothers of Solidarity. Dit initiatief organiseert de voedselbedeling voor minderbedeelden in onze hoofdstad. Mathias en Lynn hebben geholpen met het uitdelen van maaltijden en dat was een echte eye opener.

Ze waren duidelijk geschokt dat er nog heel veel mensen op straat slapen en nu haalt de acteur ook hard uit naar Alexander De Croo. “We kunnen vandaag garanderen dat de mensen die buiten slapen een toevluchtsoord kunnen vinden”, zei de premier. Dat klopt niet volgens Mathias. “Leugens, leugens en nog eens leugens”, schrijft hij op zijn Instagramverhaal.

'Thuis'-acteur Mathias Vergels haalt keihard uit: "Leugens en nog eens leugens"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws