Hanne van K3 onthult hoe het maand na spoedbevalling met zoontje gesteld is Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne van K3 onthult hoe het maand na spoedbevalling met zoontje gesteld is

Hanne van K3 onthult hoe het maand na spoedbevalling met zoontje gesteld is

Hoewel ze maar voor midden december uitgerekend was, is Hanne Verbruggen van K3 op 14 november voor de eerste keer mama geworden. Een maand te vroeg mochten zij en haar vriend Jorn hun zoontje Julien verwelkomen. Maar hoe gaat het nu echt met de kleine spruit?

Zaterdagavond stond alles in ‘K3, één jaar later’ op VTM in teken van Hannes bevalling. “Het is een spoedkeizersnede geworden. Niet echt volgens plan, want het was nog wat te vroeg. Maar het is eigenlijk echt top verlopen”, kan ze met een gerust hart vertellen.

Gelukkig stellen moeder en kind het dus prima. “Ik wil niet die persoon zijn die op een roze wolk leeft en zegt dat alles goed gaat, maar het is gewoon zo”, kan de kersverse mama opgelucht ademhalen. Hanne had het bijna niet durven te dromen. “Maar Julien is echt een droomkindje dat het ons niet moeilijk maakt.”

Hij slaapt goed, eet goed, noem maar op. “Dat kan elk moment omslaan, daar zijn we ons heel erg van bewust, maar voor nu zijn we gewoon superblij”, weet Hanne te vertellen. “Wij zijn heel dankbare ouders”, aldus de eerste mama binnen K3.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws