Mathias Coppens deelt kiekjes van kersverse baby en iedereen merkt hetzelfde op Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Coppens deelt kiekjes van kersverse baby en iedereen merkt hetzelfde op

Mathias Coppens deelt kiekjes van kersverse baby en iedereen merkt hetzelfde op

Mathias Coppens is gisteren voor de derde keer vader geworden. Op Instagram laat hij nu zijn zoontje voor de eerste keer aan al zijn volgers zien en die denken allemaal hetzelfde over de kleine spruit.

Mathias Coppens en zijn vriendin Linn Trappeniers hebben op 19 december hun zoontje Gust mogen verwelkomen. Dat nieuws maakte de fiere papa vandaag zelf bekend op zijn Instagrampagina. “Hier ben ik”, schrijft hij bij twee kiekjes van de schattige baby. Gust is het eerste kindje van het koppel.

Toch is het niet de eerste keer dat Mathias papa wordt. Hij heeft namelijk al twee kinderen uit zijn vorige relatie met zijn ex-vrouw Sarah. Echter blijft papa worden een ongelooflijke ervaring en daarom deelt hij maar al te graag dit heuglijke nieuws met al zijn volgers. In de commentaren wensen zij de kersverse ouders een dikke proficiat toe.

Bovendien merken ze ook allemaal hetzelfde op aan de foto’s van Gust, namelijk dat hij er erg schattig uitziet. “Wat een knap ventje”, “Een schoontje erbij”, “Wat een mooie baby”, “Wonderlijk”, “Mooi ventje”, “Oh, zo cute”, “Wat een prachtig zoontje”, “Wauw, zo lief” en “Da’s vakmanschap”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws