Wordt na Hanne ook Marthe binnenkort mama? K3’tje laat in haar kaarten kijken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wordt na Hanne ook Marthe binnenkort mama? K3’tje laat in haar kaarten kijken

Wordt na Hanne ook Marthe binnenkort mama? K3’tje laat in haar kaarten kijken

In ‘K3, één jaar later’ waren we zaterdagavond getuige van Marthe en Julia’s eerste kennismaking met Hannes pasgeboren zoontje Julien. De K3’tjes keken vol verwondering naar de kleine spruit. De volgende K3-mama zou wel eens vroeger kunnen volgen dan je denkt.

Marthe De Pillecyn en haar vriend Sinerjey Meyfroodt leerden elkaar kennen bij Studio 100 en vormen al sinds 2019 een koppel. Eerder dit jaar zijn de tortelduifjes in het grootste geheim in het huwelijksbootje gestapt. Maar zijn Marthe en haar man ondertussen toe aan een volgende stap? Zeker nu ze een voorbeeld kan nemen aan Hanne?

Terwijl Marthe een cadeautje uitzoekt voor Hannes kleine spruit, polst haar mama of het ook bij haar dochter al begint te kriebelen. “De volgende geboortelijst is misschien wel de jouwe”, knipoogt ze naar Marthe. “Dat weet ik toch zo nog niet, hoor”, reageert haar dochter meteen.

Als we haar mogen geloven, is een kindje bij Marthe en Sinerjey nog niet meteen aan de orde. “Als het bij Hanne slecht loopt, dan niet. Als het bij Hanne goed loopt, wie weet?”, besluit het zwartharige K3’tje. “Voilà, ik leef op hoop dan”, lacht Marthes mama ten slotte.

Populair

Laatste nieuws