Eindelijk bekend: op deze datum start het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: op deze datum start het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland'

Eindelijk bekend: op deze datum start het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland'

Onlangs kregen we in de laatste aflevering meer te zien van de bruiloft van dochter Maxime Meiland, maar nu weten we ook wanneer we opnieuw naar de Nederlandse familie zullen kunnen kijken op tv.

Nog maar pas maakten Martien Meiland en Erica Renkema groot nieuws bekend. Ze bevestigden namelijk dat ze een nieuw pension hebben gekocht in Noordwijk, de woonplaats van de Meilandjes. De familie zal het verblijf renoveren en vervolgens ook runnen, net zoals ze dat hebben gedaan in hun Franse kasteel.

Natuurlijk gingen er al geruchten de ronde dat we dit grote avontuur zouden kunnen volgen in een nieuwe reeks van ‘Chateau Meiland’, maar dat wordt nu ook bevestigd. De verbouwingen starten volgende maand al en in mei willen Martien en Erica de deuren openen van Code Rosé.

Eindelijk weten we nu ook wanneer Martien en co terug op tv zullen schitteren. Vanaf 27 februari start het nieuwe seizoen op de Nederlandse zender SBS6. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe afleveringen ook uitgezonden zullen worden in Vlaanderen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws