Zien: zo zag je onze kroonprinses Elisabeth nog nooit: "Ik ben fan" Royalty
Royalty

Zien: zo zag je onze kroonprinses Elisabeth nog nooit: "Ik ben fan"

Zien: zo zag je onze kroonprinses Elisabeth nog nooit: "Ik ben fan"

De Warmste Week loopt alweer stilaan op zijn einde. Vandaag is de laatste dag waarop je je stoutste loopschoenen kan aantrekken voor de Warmathon in Leuven. Woensdag kon je voor het goede doel lopen in Brussel. En wie was daar van de partij? Inderdaad, prinses Elisabeth.

Ze is slim, knap én sportief. Prinses Elisabeth is duidelijk van alle markten thuis. Samen met haar jongste broer, prins Emmanuel, heeft ze haar loopschoenen aangetrokken, is ze naar de Warmathon getrokken en heeft ze enkele rondjes gelopen voor het goede doel.

Hun vader, koning Filip, achterna. Hij liep in 2016 nog enkele rondjes mee tijdens de eerste editie van de Warmathon. Samen hebben Elisabeth en Emmanuel maar liefst negen kilometer in en rond het Koning Boudewijnstadion gelopen.

De kroonprinses zette haar beste beentje voor in de strijd tegen kansarmoede en dat juicht Vlaanderen alleen maar toe. “Geweldig, ik ben van fan”, “Prachtig”, “Super, dat vind ik nu eens knap”, “Supertof gewoon”, “Hoe zalig” en “Respect voor beiden”, reageert iedereen trots op Instagram. “Elisabeth zal een geweldige koningin worden”, weet iemand nu al zeker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws