James Cooke moet wat van het hart over Bart Peeters: "Ik moest ervan janken" TV en Radio
TV en Radio

James Cooke moet wat van het hart over Bart Peeters: "Ik moest ervan janken"

James Cooke moet wat van het hart over Bart Peeters: "Ik moest ervan janken"

Wat was het gisteren alweer een prachtige derde aflevering van ‘James De Musical’. Deze keer werd Bart Peeters in de bloemetjes gezet met een musical over zijn leven. En dat leverde pure emoties op.

James Cooke weet met zijn programma wel vaker een gevoelige snaar te raken. Dat was bij Bart Peeters niet anders. Tijdens een eerbetoon aan Barts overleden goede vriend, zanger Robert Mosuse, kon hij het niet droog houden. “Godverdomme jongen”, roept Bart uit terwijl de tranen van zijn wangen stromen.

Een prachtige man, Bart Peeters. Dat vond ook James Cooke zelf. “Ik kende Bart niet zo goed”, geeft de presentator toe in Dag Allemaal. Ze komen elkaar af en toe wel eens tegen, maar verder dan ‘Hallo’ of ‘Hoe gaat het’ geraakten ze nooit. “Ik was dus extra nerveus, maar ik was aangenaam verrast over hoe Bart zich helemaal gaf”, wil James erover kwijt.

“Bart houdt graag alles onder controle, maar hij liet zich verrassen en werkte helemaal mee”, gaat de presentator verder. Als een echt team zaten ze daar. “Bart kent natuurlijk het klappen van de zweep en is zich goed bewust van elke camera. Ik was dus des te meer verwonderd over de pure emoties die hij toonde. Ik zat naast hem mee te janken in de zetel”, aldus een ontroerde James.

Populair

Laatste nieuws