Eerbetoon van Hugo aan Nicole gaat door merg en been: "Echte liefde sterft niet" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eerbetoon van Hugo aan Nicole gaat door merg en been: "Echte liefde sterft niet"

Eerbetoon van Hugo aan Nicole gaat door merg en been: "Echte liefde sterft niet"

Op 4 november moest Hugo Sigal zijn grote liefde Nicole Josy afgeven na een fatale val van de trap. Maar vergeten zal hij haar nooit. Naar jaarlijkse traditie pronkt hij opnieuw met zijn Colleke op een prachtige kerstkaart.

“Echte liefde sterft nooit”, schrijft royaltywatcher Jo De Poorter op Instagram. Dat heeft Hugo zonet bewezen. Jo kreeg een prachtige kerstkaart in de bus waarop het onafscheidelijke duo iedereen als vanouds prettige feestdagen toewenst.

“Ik ben blij dat hij deze stap heeft gezet, zeker in deze donkere dagen”, zegt Hugo’s goede collega Jo opgelucht in Het Laatste Nieuws. Nicole en Hugo maakten er namelijk traditie van om jaarlijks honderden kerstkaarten naar al hun vrienden en familie te versturen. “Het doet dus veel deugd om te zien dat de zanger die gewoonte niet laten vallen heeft.”

Hugo vertelde eerder nog dat hij voor altijd zijn brieven zal blijven ondertekenen met ’Nicole & Hugo’. “Dat zal ik altijd blijven doen. Nooit in mijn leven heb ik ‘Hugo Sigal’ gezegd. Ik zal altijd Hugo van Nicole blijven”, zei hij een tijdje terug in Het Laatste Nieuws. Zo zal Nicole ook nooit vergeten worden.

Populair

Laatste nieuws