Camille Dhont moet zware klap verwerken: "Ik kon me niet meer sterk houden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille Dhont moet zware klap verwerken: "Ik kon me niet meer sterk houden"

Camille Dhont moet zware klap verwerken: "Ik kon me niet meer sterk houden"

Het nieuwe seizoen van ‘Het huis’ op Eén stelde tot nu toe nog niet teleur. De afleveringen met Wim Lybaert en Pedro Elias leverden prachtige televisie op. Maandag is Camille Dhont aan de beurt. En hoewel de zanger nog maar 21 is, draagt ook zij al een stevig rugzakje met zich mee.

Maandag mag je Camille Dhont van een compleet andere kant verwachten. De popsensatie vertelt openhartig over haar grote droom om zangeres te worden en haar bloeiende carrière. Maar ook zij heeft al enkele serieuze watertjes doorgezwommen.

Waar alles in haar carrière perfect verloopt, kreeg Camille het op persoonlijk vlak al hard te verduren. Toen ze twaalf jaar oud was, stond ze bijna alleen in voor het huishouden. “Mama heeft vele operaties ondergaan na een whiplash en had overal pijn. En papa moest werken dus ik moest mama wassen, boodschappen doen en koken”, weet de zangeres te vertellen.

Bovendien heeft haar mama, Isabelle, drie jaar geleden een zware hersenbloeding gehad, waardoor ze een tijdlang in coma werd gehouden. “Ik was altijd chill en stelde iedereen gerust. Maar toen ik het ziekenhuis verliet, kon ik me niet meer sterk houden”, biecht Camille op. Dat belooft dus opnieuw een heftige aflevering te worden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws