James Cooke en Gert Verhulst pakken uit met verrassing van formaat TV en Radio
TV en Radio

James Cooke en Gert Verhulst pakken uit met verrassing van formaat

James Cooke en Gert Verhulst pakken uit met verrassing van formaat

James Cooke en Gert Verhulst zijn geen vreemden voor elkaar. De twee verschenen al meer dan regelmatig aan elkaars zijde op de buis. Tot een tijdje geleden zelfs dagelijks in de latenighttalkshow ‘De Cooke & Verhulst Show’. Nu lijkt het olijke duo opnieuw de handen in elkaar te slaan.

Play4 blijkt in alle stilte aan een dagelijks showbizzmagazine te werken. Het productiehuis Dedsit, dat gerund wordt door James Cooke en Gert Verhulst, zou het gloednieuwe concept volop aan het uitwerken zijn. Dat bevestigde de zender zelf aan Het Laatste Nieuws.

Verder houden ze de lippen stevig op elkaar. Of het nieuwe showbizzprogramma er effectief komt en wanneer dat zou zijn, laten ze nog in het midden. “Momenteel onderzoeken we alle pistes en wordt er volop getest”, klinkt het.

Áls het programma erdoor komt, zou het volgens Het Laatste Nieuws nog vóór ‘De Tafel van Vier’ uitgezonden worden. Aangezien Gerts talkshow het al sinds dag één moeilijk heeft om op te boksen tegen het eeuwig populaire ‘Thuis’ of ‘Familie’, zou het nieuwe showbizzmagazine de strijd aangaan met de soaps.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws