Jacques Vermeire verbluft met verrassend nieuws: "Einde van tv-avontuur" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacques Vermeire verbluft met verrassend nieuws: "Einde van tv-avontuur"

Jacques Vermeire verbluft met verrassend nieuws: "Einde van tv-avontuur"

Eerder dit jaar liep Jacques Vermeire nog een gebroken schouder op na een ongelukkige val. De acteur en stand-upcomedian sukkelt er nog steeds mee, maar hij kan er intussen wel weer tegenaan. En dat doet hij dan ook.

Zo krijgen Jacques en zijn gezin binnenkort een eigen realityreeks: ‘De Vermeires’. “Bovendien gaat hij nu elke maand op reis met Urbanus voor een tv-programma én werkt hij aan een nieuwe show”, verklapte dochter Julie Vermeire eerder al in Dag Allemaal. En die show komt er nu aan. Op 25 en 26 januari staat Jacques samen met Urbanus op de planken.

Het duo heeft niet alleen de handen in elkaar geslagen voor een gloednieuw VTM-programma, maar duiken dus ook samen het theater in. “Dat was zeker geen evidentie”, lacht Jacques in Het Laatste Nieuws. “Eigenlijk zouden wij nooit samen opgetreden hebben, maar die twee shows zijn eigenlijk het sluitstuk van onze avonturen voor televisie.”

De twee trokken voor VTM namelijk naar zeven verschillende plekken in de wereld, waaronder New York, Lapland en Nepal, om te onderzoeken of hun humor al dan niet universeel is. “Deze shows zijn een eigenzinnig reisverslag. Met de nodige humor, uiteraard”, kan Jacques al verklappen.

Een hele eer

Het belooft in ieder geval een spetterende show te worden. Voor het eerst staan Jacques en Urbanus samen op het podium. “Urbain en ik kennen elkaar al lang en we hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden. Urbain is een held voor mij. Het is een eer om met hem te mogen optreden”, aldus Jacques.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws