Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' kondigen heuglijk nieuws aan: "De max!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' kondigen heuglijk nieuws aan: "De max!"

Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' kondigen heuglijk nieuws aan: "De max!"

Amber en boer William gaan sinds een paar maanden als een gelukkig koppeltje door het leven. Een relatie kwam er dus pas na het hele ‘Boer zkt Vrouw’-avontuur. Op Instagram maken de tortelduifjes nu leuk nieuws bekend.

Amber en boer William hebben al een hobbelig parcours afgelegd. Van daten in ‘Boer zkt Vrouw’ naar een pijnlijke breuk tot elkaars allerbeste vrienden om elkaar dan uiteindelijk toch te vinden. Een paar maanden later zijn ze gelukkiger dan ooit.

“Alles mag voor mij blijven gaan zoals het nu gaat. Het is heel plezant”, wilde William er onlangs nog over kwijt in HLN Showbits. Dat het plezant is, willen we gerust geloven. De tortelduifjes trekken speciaal voor de eindejaarsperiode naar de Verenigde Staten. “We brengen de feestdagen door in New York”, laat Amber weten op Instagram.

“Zalig”, “Enjoy”, “Veel plezier samen”, “De max!” en “Waaauw, have fun”, laten Ambers volgers weten in de reacties. “Oooh, ben jaloers! Geniet ervan” wenst ook Emi Pellarin, die in hetzelfde seizoen in zwijm viel voor boer Kim, het koppeltje toe.

Populair

Laatste nieuws