Zangeres Camille Dhont legt haar ziel bloot: "Heb hier zo vaak om gehuild" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Camille Dhont legt haar ziel bloot: "Heb hier zo vaak om gehuild"

Zangeres Camille Dhont legt haar ziel bloot: "Heb hier zo vaak om gehuild"

Het is ongezien wat 2022 voor Camille Dhont allemaal heeft gebracht. Het was een jaar vol hoogtepunten en mijlpalen in haar carrière. De 21-jarige zangeres heeft het allemaal. Toch was de weg ernaartoe niet altijd even gemakkelijk.

Van ‘#LikeMe’-gezicht tot popster. Camille Dhonts carrière heeft dit jaar een hoge vlucht genomen. Zeker na haar deelname aan ‘The Masked Singer’ en ‘Liefde voor Muziek’ kon haar succes niet meer op. Maar vanavond laat de jonge zangeres zich van een heel andere kant zien in ‘Het huis’.

Ze vertelt niet alleen openhartig over de vele beproevingen die ze in haar persoonlijke leven al moest doorstaan, maar ook die in haar carrière. Van kinds af aan wist Camille al dat ze zangeres wou worden. “Het was nooit een droom om bekend te worden. Het was een droom om te zingen”, klinkt het. Maar eerst volgde helaas afwijzing na afwijzing.

Twee keer bij ‘Junior Eurosong’, aanvankelijk ook bij ‘#LikeMe’ en tijdens haar auditie bij ‘The Voice Kids’ draaide geen enkele stoel om. “Als kind heb ik zo vaak gehuild omdat ik het zo graag wou”, lucht Camille haar hart. “Ik ben nu wel heel dankbaar. Als je zo vaak nee hebt gehoord, ben je des te dankbaarder voor de kansen die je krijgt”, aldus dé popster van ons land.

Populair

Laatste nieuws