Breekt zangeres Camille Dhont straks door in Nederland?: "Kan niet misgaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Breekt zangeres Camille Dhont straks door in Nederland?: "Kan niet misgaan"

Breekt zangeres Camille Dhont straks door in Nederland?: "Kan niet misgaan"

Camille Dhont een schitterend jaar achter de rug. 2022 was hét jaar van haar doorbraak. Haar verhaal zien we nog niet snel uitverteld. Maar heeft ze wel genoeg in haar mars om aan de top te blijven?

Volgens Alain Claes, manager muziek en innovatie bij DPG Media, in ieder geval wel. “Camille is een toptalent uiteraard. Gooi daar een perfecte styling en marketingstrategie bij en het moet al straf zijn dat het nog fout gaat”, denkt hij erover in TV-Familie. Ook de planning vond hij ideaal. “Van ‘The Masked Singer’ over ‘Liefde voor Muziek’ en zo de zomer in: het heeft gezorgd voor een prachtige kickstart van een carrière die nog lang kan duren.”

Zo denkt ook Marc Hallez, bestuurder bij MENT Media, één van de grootste steunpilaren van de Vlaamse muziek erover. Volgens hem brak Camille op het geknipte moment door. “We hadden haar vooral nódig”, benadrukt hij zelfs. “Zij is één van die mensen die de muurtjes in de Vlaamse muziek afbraken. Vlaamse muziek was nooit populairder dan nu. Het is een trend. Het voorbeeld van die jonge Camille wordt gevolgd.”

Camille knalde naar de top en dat kan volgens Claes en Hallez alleen maar verder blijven groeien. Ze voorspellen zelfs een internationale carrière voor de 21-jarige zangeres. “Het talent is er. Als de omkadering en de werklust blijven... Zo’n Camille zie ik nog wel Nederland veroveren, bijvoorbeeld”, klinkt het. “Ze moet gewoon haar sterktes bewaren. Dan kan het niet misgaan.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws