Prachtig: dit mooie bedrag zamelden de 'Thuis'-acteurs in voor De Warmste Week Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Prachtig: dit mooie bedrag zamelden de 'Thuis'-acteurs in voor De Warmste Week

Prachtig: dit mooie bedrag zamelden de 'Thuis'-acteurs in voor De Warmste Week

Vlaanderen heeft weer massaal veel acties op poten gezet voor De Warmste Week. Samen zijn heel wat mensen de strijd aangegaan tegen kansarmoede. Ook de ‘Thuis’-acteurs zijn natuurlijk in actie geschoten.

Het werd gisteren een pak warmer op de set van ‘Thuis’. De cast- en crewleden van de soap hebben de handen in elkaar geslagen om hun steentje bij te dragen voor het goede doel. Ze vonden er niets beters op dan heerlijke spaghetti te verkopen.

“Cast en crew organiseerde samen 'De Warmste Spaghetti', goed voor maar liefst 895,29 euro. Dit bedrag gaat integraal naar De Warmste Week”, laat ‘Thuis’ trots weten op Instagram. “En dat hij lekker was”, reageert Lynn Van den Broeck, Viv in de soap. “Super”, “Top gedaan” en “Succes ermee”, lezen we tussen de warme hartjes en klappende handjes in de reacties.

Bovendien was Mathias Vergels (Lowie) één van de vijf gezichten van de Warmathon, waar ook veel verschillende ‘Thuis’-acteurs hun steentje hebben bijgedragen. Dat leverde maar liefst 314.698 euro op. Een puike prestatie! Cast en crew van ‘Thuis’ hebben duidelijk hun deel gedaan.

Populair

Laatste nieuws