An Lemmens lokt heel wat reacties uit met intieme borstvoedingfoto's Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens lokt heel wat reacties uit met intieme borstvoedingfoto's

An Lemmens lokt heel wat reacties uit met intieme borstvoedingfoto's

An Lemmens is dit jaar voor de tweede keer mama geworden. Waar ze vooral van geniet, is het geven van borstvoeding. Daar vertelt ze meer over op Instagram en ook haar volgers moeten wat kwijt.

An Lemmens blikt terug op 2022, het jaar waarin ze haar tweede kindje mocht verwelkomen. “Mijn 2022: dat was eindelijk ons prachtig lieve mannetje in onze armen kunnen houden en overladen met kusjes”, begint An. “Opnieuw ervaren hoe krachtig moeder natuur is. De leeuwin in me voelen brullen en tegelijkertijd zo kwetsbaar zijn. Opnieuw beseffen dat dat mama zijn het liefste is wat ik ben en doe”, vertelt ze.

De presentatrice hecht ook veel belang aan het geven van borstvoeding. “Dag en nacht mijn baby’tje aanleggen waar en wanneer dat ook is. En urenlang kolven”, schrijft ze bij enkele intieme plaatjes. "Wanneer het moment daar is om met borstvoeding te stoppen, kan onze Roscoe nog wel een hele tijd verder teren op die volgestouwde diepvries”, aldus An.

In de commentaren laten andere moeders weten dat ook zij borstvoeding geven een erg unieke ervaring vinden. Toch reageert niet iedereen positief. “Allemaal heel mooi, maar soms mag er ook eens bij stilgestaan worden dat het niet bij elke mama lukt om borstvoeding te geven. Heel veel verdriet om gehad”, klinkt het. “Klopt helaas” en “Idem hier”, reageren enkele andere mama’s nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws