Camille Dhont doet shockerende onthulling over ongepast gedrag bij '#LikeMe' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille Dhont doet shockerende onthulling over ongepast gedrag bij '#LikeMe'

Camille Dhont doet shockerende onthulling over ongepast gedrag bij '#LikeMe'

Afgelopen maandag was Camille Dhont te gast in ‘Het huis’. Daarin legde de zangeres haar ziel bloot over alle beproevingen die ze tijdens haar 21-jarige bestaan al moest doorstaan. En dat zijn er helaas heel wat.

Zo vertelde Camille Dhont in ‘Het huis’ openhartig dat ze tijdens haar jeugd te maken kreeg met ongepast gedrag van haar toenmalige zangcoach. “Toen ik veertien was, had ik privézangles. Ineens dook de roddel op dat mijn leerkracht met leerlingen naar bed zou gaan”, klinkt het bij de zangeres. Helaas bleek het uiteindelijk niet om een roddel te gaan.

“Met mij is er niets gebeurd, maar hij probeerde wel te flirten. ‘Als je met mij meegaat, dan laat ik u eens op een showcase zingen’. Daar ben ik gelukkig nooit op ingegaan”, weet Camille te vertellen. Een tijdje geleden kwam ze haar ex-zangleraar opnieuw tegen. “Hij kwam ineens weer vriendelijk doen, maar ik dacht: Nee, dat vind ik een beetje vies”, vervolgt de zangeres. Pas daarna heeft ze alles aan haar ouders verteld. “Ik schaamde me daar precies eerst wat voor.”

Bovendien werd het ‘#LikeMe’-gezicht recenter nogmaals met grensoverschrijdend gedrag geconfronteerd. Camille bracht de hele heisa naar boven rond ‘#LikeMe’-bedenker Bart V.O., die ondertussen zelfs veroordeeld is voor zedenfeiten. “Bij de hoofdcast is er nooit iets gebeurd”, kan ze opgelucht ademhalen. “Maar ik snap nu wel dat machtsmisbruik iets heel vies is.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws