Iedereen merkt hetzelfde op aan nieuwe kiekjes van Rik Verheye en Ella Leyers Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen merkt hetzelfde op aan nieuwe kiekjes van Rik Verheye en Ella Leyers

Iedereen merkt hetzelfde op aan nieuwe kiekjes van Rik Verheye en Ella Leyers

Rik Verheye en Ella Leyers hebben voor het eerst samen kerst gevierd. Op Instagram deelt de acteur nu enkele nieuwe plaatjes en daar moeten zijn volgers wat over kwijt.

Rik Verheye en Ella Leyers zijn misschien wel hét showbizzkoppel van 2022. De twee kondigden deze zomer aan dat ze een relatie hebben, maar dat was natuurlijk niet het enige. Drie maanden later hadden ze nog meer heuglijk nieuws te melden, want Rik heeft Ella ook al ten huwelijk gevraagd.

Daarnaast brengen ze nu de feestdagen ook voor de eerste keer samen door. Op zijn Instagrampagina post Rik nu verschillende foto’s samen met Ella. Zo krijgen we ook een kiekje te zien waarop ze samen voor de kerstboom poseren. “Vrouwtjesdump”, schrijft de verliefde acteur erbij met een hartje.

Zijn volgers laten alvast weten dat ze er heel gelukkig uitzien. “Jullie zijn een prachtig koppel”, “Blije gezichten, mooi!”, “Jullie zien er heel gelukkig uit”, “Je ziet dat Rik echt verliefd is, hij staat scherp”, “Fijn om te zien”, “Dit is zalig”, “Twee mooie zielen hebben elkaar gevonden, knap”, en “Cute”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws