'Thuis'-kijkers zijn allesbehalve mals: "Die heeft écht een nieuwe look nodig" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers zijn allesbehalve mals: "Die heeft écht een nieuwe look nodig"

'Thuis'-kijkers zijn allesbehalve mals: "Die heeft écht een nieuwe look nodig"

Verschillende fans van de populaire Eén-soap ‘Thuis' geven commentaar op een geliefd personage. Ze hebben namelijk verschillende dingen aan te merken aan haar uiterlijk.

Op sociale media wordt er vaak gediscussieerd over de verschillende gebeurtenissen in ’Thuis’. Denk maar aan het tragische overlijden van Paulien. Toch gebeurt het ook dat fans kritiek uiten op personages. Deze keer hebben ze wat te zeggen over Simonne Backx, die gespeeld wordt door Marleen Merckx.

Simonne is al sinds het begin van de serie in 1995 te zien in de serie. Nu uit een fan kritiek op haar verschijning. “Simonneke heeft écht eens een nieuwe look nodig”, klinkt het. “Dat kapsel is echt verschrikkelijk”, verduidelijkt de kijker. Een ongezouten mening die meteen heel wat reacties uitlokt.

“Inderdaad”, klinkt het meermaals in de comments. Toch is het kapsel van Simonne niet het enige waar kritiek op komt. “Haar make-up dan… Te veel blush op”, merkt nog een andere kijker op. Andere fans laten dan weer weten dat deze commentaar nergens voor nodig is. “Kijk eerst naar jezelf” en “Stop hier toch eens mee”, schrijven zij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws