'Thuis'-kijkers zijn er rotsvast van overtuigd: "Dat komt weer helemaal goed!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers zijn er rotsvast van overtuigd: "Dat komt weer helemaal goed!"

'Thuis'-kijkers zijn er rotsvast van overtuigd: "Dat komt weer helemaal goed!"

In ‘Thuis’ moesten ze nog maar pas afscheid nemen van Paulien, maar de kijkers vinden dat het opnieuw tijd is voor een leuke verhaallijn. Zij speculeren nu namelijk over een mogelijke relatie.

Na veertien jaar moesten de ‘Thuis’-kijkers onlangs afscheid nemen van Paulien. Het geliefde personage, dat gespeeld werd door Tina Maerevoet, kwam ongelukkig ten val en overleed aan haar verwondingen. Een harde klap voor de fans van de soap, want zij zagen dit totaal niet aankomen.

Momenteel zien we in ‘Thuis’ dat Lowie, vertolkt door Mathias Vergels, het bijzonder moeilijk heeft met de dood van Paulien. Viv, gespeeld door Lynn Van den Broeck, probeert er nu voor hem te zijn. “Zo verstandig en moedig van Vivke. Zij zal Lowieke altijd helpen, dat noemen we echte liefde”, reageert een kijker.

Over echte liefde gesproken, veel fans hopen dat de twee terug een koppel gaan vormen. “Ik hoop dat Vivke en Lowieke terug samenkomen”, “Ik denk dat dat weer goedkomt tussen Viv en Lowie. Viv moet veel met Lowie praten en dan komt dat weer goed”, "Ze waren ook een mooi koppel" en “Die zien elkaar nog heel graag”, schrijven ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws