Na verloving met Ella Leyers kondigt Rik Verheye opnieuw fantastisch nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na verloving met Ella Leyers kondigt Rik Verheye opnieuw fantastisch nieuws aan

Na verloving met Ella Leyers kondigt Rik Verheye opnieuw fantastisch nieuws aan

2022 eindigt mooi voor Rik Verheye. Hij vond dit jaar niet alleen de liefde bij zijn verloofde Ella Leyers, ook voor zijn tv-carrière was het een vruchtbaar jaar. Als kers op de taart mag de ‘Nonkels’-acteur nu voor de zoveelste keer goed nieuws aanhoren.

Eerder dit jaar zagen we Rik Verheye (Willy Persyn) nog schitteren naast onder anderen Jelle De Beule (Luc Persyn) en Isabelle Van Hecke (Carine) in de gloednieuwe reeks ‘Nonkels’. De comedyserie kende een ongezien succes, zoveel is zeker. ’Nonkels’ viel zo hard in de smaak dat er meteen een tweede seizoen werd aangekondigd, dat intussen al volop in de maak is.

Het succes van de comedyreeks wordt nu nog maar eens bewezen. Streamz maakte bekend dat ‘Nonkels’ dit jaar de populairste reeks was op de Vlaamse streamingdienst. Daarmee stoten Rik Verheye en co 'Billie vs Benjamin' van de troon.

Bovendien verschijnt Riks naam meermaals in de lijst van 'Humo’s Pop Poll 2022′, de jaarlijkse opiniepeiling onder de lezers van het weekblad Humo. Hij werd - na Matteo Simoni - namelijk uitgeroepen tot 'Beste acteur (nationaal)', prijkt in de top tien in de categorie 'Wie heeft u het meest doen lachen?' én behaalde met ‘Nonkels’ de eerste plaats in de categorie 'Beste serie (nationaal)'. Proficiat, Rik!

Populair

Laatste nieuws