Peter Van de Veire haalt snoeihard uit naar MNM: "Altijd hetzelfde probleem" TV en Radio
TV en Radio

Peter Van de Veire haalt snoeihard uit naar MNM: "Altijd hetzelfde probleem"

Peter Van de Veire haalt snoeihard uit naar MNM: "Altijd hetzelfde probleem"

Op 1 april 2022 stopte Peter Van de Veire na dertien jaar ochtendshow maken officieel bij MNM. Geen aprilgrap, wel een serieuze stap. Maar vooral: een hoofdstuk dat al ver achter hem ligt. Dat maakt hij duidelijk met enkele harde woorden.

Peter Van de Veire heeft nog geen moment spijt gehad van zijn keuze. “Ik weet nog, toen ik stopte, dat ik plots zeeën van tijd had. Heerlijk”, biecht de voormalige MNM-presentator op in HLN Showbits. Onder andere om dingen te doen die hij anders niet kon doen: slapen, tijd maken voor zijn zoontje, huishoudelijke taken… Het was een hele aanpassing.

De ochtendshow bij MNM was natuurlijk al zo’n gewoonte geworden. Maar hij zei het toen al en zegt het nu opnieuw: “Ik heb het echt nooit gemist. Geen enkele keer.” Peter wist al zo’n twee jaar dat hij zou stoppen, dus hij had genoeg tijd om aan het idee te wennen. “Ik had al afscheid genomen. Het was goed geweest. Dus je mist dat dan ook niet. Ik heb dat een plaatsje gegeven. En dat is ook weg”, legt de presentator uit.

Toch luistert Peter af en toe nog eens naar MNM om zijn opvolgers ‘Kawtar & Keyaert’ aan het werk te horen. Maar het contact, dat is stilaan verwaterd. “Af en toe bellen ze mij nog eens om te vragen hoe het met mij gaat, want ik bel nooit naar hen”, moet hij eerlijk toegeven. “Dat is altijd het probleem: collega’s die ik verlaat, die zijn dan ook weg. Die snappen dat niet altijd, maar ik kan niet iedereen onderhouden”, besluit de ex-MNM-dj.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws