An Lemmens zit in zak en as na overlijden: "Hij ging zo snel achteruit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens zit in zak en as na overlijden: "Hij ging zo snel achteruit"

An Lemmens zit in zak en as na overlijden: "Hij ging zo snel achteruit"

Net voor de start van het nieuwe jaar maakt An Lemmens nog erg droevig nieuws bekend. Ze heeft namelijk afscheid moeten nemen van een dierbare en op haar Instagrampagina deelt ze nu een pakkende boodschap.

An Lemmens blikt terug op 2022 en naast enkele hoogtepunten, zoals de geboorte van haar tweede kindje, heeft de presentatrice het ook erg moeilijk gehad. Zo vertelt ze nu dat haar hondje Sir Didymus is overleden. “Mijn 2022: dat was na zestier jaar afscheid nemen van mijn trouwe, grumpy, kleine vriendje Sir Didymus”, schrijft An met een gebroken hart.

“In zijn laatste weken ging hij zo snel achteruit dat we hebben moeten beslissen om hem verdere pijn te besparen”, aldus An. Toch was dat zeker geen gemakkelijke beslissing. “Ik wil altijd geloven dat onze diertjes zelf aangeven wanneer het genoeg is geweest, maar wanneer ze telkens nog kwispelen wanneer je tegen hen spreekt, is dat zó moeilijk”, geeft ze toe.

“Hij rust nu op een mooi plekje in onze tuin en hij zit voor altijd in ons hart”, besluit An. Haar volgers willen haar allemaal heel veel sterkte toewensen. “Oh, zo erg voor jullie”, “Ik weet hoe moeilijk dat het is en het doet zo veel pijn”, “Och, altijd zo hartverscheurend”, “Zo pijnlijk”, “Warme knuffel” en “Hij heeft een ongelooflijk mooi leven gehad in jullie gezin”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws