Verrassing van formaat: zangeres Camille Dhont sluit 2022 af met groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verrassing van formaat: zangeres Camille Dhont sluit 2022 af met groot nieuws

Verrassing van formaat: zangeres Camille Dhont sluit 2022 af met groot nieuws

Camille Dhont heeft het dit jaar allemaal gedaan: gezongen, gedanst, geacteerd, kleren ontworpen, noem maar op. Kan de 21-jarige zangeres nog verrassen, horen we jullie denken? Het antwoord is: zeker en vast.

Camille Dhont was dit jaar overal te horen of te zien. Ze heeft zowat op elk denkbaar podium gestaan. 101 shows in de zomer en 5 uitverkochte Lotto-Arena’s, en dat is dan nog buiten ‘The Masked Singer’, ‘Liefde voor Muziek’ en ‘#LikeMe’ gerekend.

In 2023 gaat Camille meteen weer op theatertour met haar recentste album. Vanaf eind januari doorkruist ze Vlaanderen met haar ‘SOS’-tour. De tickets vliegen de deur uit. Maar liefst 25 zalen wist de jonge zangeres al uit te verkopen. En daar zijn alle extra toegevoegde shows al bijgerekend. De oplossing? Inderdaad, nóg meer shows.

Camille Dhont mag 6 extra zomershows in Kursaal Oostende aan haar drukke agenda toevoegen. “Jaaaaa, een zomertour”, schreeuwt de zangeres het uit op Instagram. De tickets zijn vanaf nu te koop via deze link.

Bron: Instagram Stories

Verrassing van formaat: zangeres Camille Dhont sluit 2022 af met groot nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws