Pijnlijk voor Nathalie Meskens: presentatrice krijgt slecht nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Pijnlijk voor Nathalie Meskens: presentatrice krijgt slecht nieuws te horen

Pijnlijk voor Nathalie Meskens: presentatrice krijgt slecht nieuws te horen

Nathalie Meskens maakte het afgelopen jaar haar grote comeback op het scherm. De presentatrice schitterde als vanouds in ‘Beste Kijkers’ en eerder in 2022 in het gloednieuwe VTM-programma ‘Paradijs zoekt personeel’.

Daarin gingen zes duo’s de strijd aan om de uitbaters te worden van een paradijselijk vakantieoord op het idyllische Zanzibar. Het programma scheerde geen hoge toppen. Dat wordt nu nog maar eens bewezen.

In de eindejaarslijst van beste tot slechtste programma’s van 2022 plaatst de redactie van Het Laatste Nieuws ‘Paradijs zoekt personeel' ergens helemaal onderaan. Volgens de krant ging het om een strijd “waar uiteindelijk niemand van wakker bleek te liggen.”

“Juryleden gingen op zoek naar de mytische Zanzifactor, maar de tv-makers waren helaas vergeten om zelf wat x-factor aan het programma toe te voegen”, spaart de redactie het programma niet. Bovendien eindigde de hele wedstrijd toch in mineur, want na twee maanden pakten de winnaars hun boeltje en keerden ze al terug naar België. “'Een vergiftigd geschenk en een lege doos', klonk het bitter”, aldus Het Laatste Nieuws. Nathalie moet wellicht geen tweede seizoen meer verwachten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws