Remco Evenepoel en Oumi kondigen net voor 2023 heuglijk nieuws aan: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Remco Evenepoel en Oumi kondigen net voor 2023 heuglijk nieuws aan: "Proficiat!"

Remco Evenepoel en Oumi kondigen net voor 2023 heuglijk nieuws aan: "Proficiat!"

Wat een jaar is 2022 geweest voor Remco Evenepoel. Om een voorbeeld te geven: op amper een maand tijd behaalde hij de eindzege in de Vuelta, werd hij wereldkampioen en gaf hij zijn jawoord aan zijn jeugdliefde Oumi Rayane. Op de valreep krijgt hij op oudejaarsavond nog een extra reden om te vieren.

De 22-jarige wielrenner werd door de lezers van Het Laatste Nieuws en kijkers van ‘VTM NIEUWS’ massaal uitgeroepen tot ‘Belg van het Jaar’. Net als op het WK wielrennen bereikte Remco Evenepoel de eindmeet met ruime voorsprong.

Hij ging met een vierde van de stemmen lopen en haalde het zo van Camille Dhont, de vrijwilligers voor Oekraïne, Stromae en Dirk De Wachter. “Als ik de andere genomineerden in het lijstje zie, phoeh... dan is het wel ongelofelijk dat ik het gehaald heb”, klinkt Remco verrast in Het Laatste Nieuws.

“Dit is iets unieks, de allereerste ook. Ik won al wat trofeeën de voorbije weken, maar misschien is dit wel de individuele prijs die ik het hoogste plaats dit jaar”, besluit de jonge wielrenner. “Meer dan verdiend”, “Deze titel is zo terecht”, “Je steekt er met kop en schouders bovenuit”, “Voor mij ben je dit ook”, “Dikke proficiat, Remco!”, “Klasbak” en “De beste wielrenner van het land”, zijn Remco’s Instagramvolgers het ermee eens.

Populair

Laatste nieuws