Na vreselijk voorval krijgt Metejoor op de valreep van 2022 nog geweldig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na vreselijk voorval krijgt Metejoor op de valreep van 2022 nog geweldig nieuws

Na vreselijk voorval krijgt Metejoor op de valreep van 2022 nog geweldig nieuws

Nog net voor het einde van het jaar kreeg Metejoor met een wel erg onaangename kwestie te maken. Oplichters probeerden in zijn naam geld te ontfutselen van zijn fans. Het kwam zo ver dat de zanger klacht indiende. Gelukkig kan hij 2022 toch met een prachtige mijlpaal afsluiten.

Alsof het afgelopen jaar nog niet fantastisch genoeg was voor Metejoor, doet hij er nu nog een schepje bovenop. De zanger is al meermaals in de prijzen gevallen, maar mag er op oudejaarsavond nog een mooie in ontvangst nemen.

Op de valreep van 2022 stunt de zanger in de Radio2 Top2000. ‘1 Op Een Miljoen’, zijn duet met Babet, belandt in de top 20. Van de 263 nieuwkomers komt Metejoor zo als hoogste nieuwkomer binnen in de hitlijst. Bovendien stond hij in totaal maar liefst acht keer in de Radio2 Top2000.

Op welke plaats Metejoor straks eindigt in de hitlijst, is nog niet bekend. De hitlijst wordt sinds 25 december dag en nacht uitgezonden en loopt vanavond om 18 uur op zijn einde. Nog tot 14 uur kunnen de luisteraars beslissen over de 20 hoogste plaatsen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws