Dit wist niemand: James Cooke doet opmerkelijke onthulling over Gert Verhulst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit wist niemand: James Cooke doet opmerkelijke onthulling over Gert Verhulst

Dit wist niemand: James Cooke doet opmerkelijke onthulling over Gert Verhulst

James Cooke en Gert Verhulst zijn twee handen op één buik, dat weet iedereen. De twee duiken wel vaker aan elkaars zijde op op het scherm en hadden tot voor kort hun eigen talkshow samen. Maar hoe is die vriendschap eigenlijk ontstaan? Want Gert was blijkbaar niet altijd even vriendelijk tegen James.

James leerde Gert kennen toen hij na het conservatorium understudy was bij de musical ‘Daens’. Maar de Studio 100-baas zag James niet meteen staan. “Ik kwam Gert vaak tegen in de gangen van Studio 100 en ik zei altijd 'goeiemorgen' maar nooit kwam er iets terug”, biecht de presentator nu op in Het Laatste Nieuws. “Tot ik op een dag zei: 'Zo moeilijk is het nochtans niet hoor.'

Vanaf dat moment kreeg James steeds een ‘goeiemorgen’ terug. “De ene nog theatraler dan de andere, dat werd zo'n soort van grap en eigenlijk waren wij vertrokken: we waren een soort van magneten die elkaar maar bleven opzoeken”, vertelt hij. Maar James begrijpt wel vanwaar dat akkefietje kwam.

“Ik versta dat mensen soms geen hoogte krijgen van Gert. Hij praat niet met iedereen omdat 99 procent van de mensen hem benadert om iets van hem gedaan te krijgen”, gaat James verder. “Maar eigenlijk is hij maar een heel gewoon mens. Een mens die af en toe een fout maakt en daar dan heel hard van afziet. Maar Gert is bovenal een vriend op wie ik kan rekenen. Een man van wie ik al heel veel heb mogen leren”, aldus de presentator.

Populair

Laatste nieuws