-->

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' kondigen opnieuw erg heuglijk nieuws aan

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' kondigen opnieuw erg heuglijk nieuws aan
Woensdag 4 Januari 2023 - 19:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Enkele maanden na het grote ‘Blind Getrouwd’-avontuur gaat het nog steeds heel goed tussen Jiri Punt en Florence Vandoorne. De twee genieten volop van elkaar en nu hebben ze ook nog iets heel leuks te vertellen.

Jiri Punt en Florence Vandoorne vertoeven momenteel in Amsterdam. De twee starten het nieuwe jaar met een leuke citytrip naar de Nederlandse hoofdstad en daar hebben ze ook meteen wat te vieren. Zo mocht Jiri gisteren 36 kaarsjes uitblazen. Op zijn Instagramverhaal laat hij nu weten dat hij een geweldige dag heeft gehad. “Geen betere verjaardag dan met deze vrouw”, aldus een verliefde Jiri.

Hij deelt ook meteen een prachtig kiekje van hun tweetjes. We krijgen het koppeltje te zien voor een Amsterdamse gracht en ze hebben allebei een grote glimlach op hun gezicht staan. Bovendien heeft het koppeltje nog iets leuks te vieren. “Trouwens, vandaag zijn wij zeven maanden getrouwd!”, schrijft hij trots.

Al zeven maanden lang delen de twee lief en leed en dat moet natuurlijk ook uitgebreid gevierd worden. Zo had Florence nog een romantische verrassing in petto voor Jiri. Na een dagje door Amsterdam te kuieren, sluiten ze deze speciale dag namelijk af in de wellness. “Perfecte afsluiter van de dag. Dank je wel, Florence”, zegt Jiri.

TAGS  I  Jiri Punt  I  Florence Vandoorne  I  Blind Getrouwd