Viktor Verhulst ligt zwaar onder vuur op sociale media: dit is er aan de hand Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst ligt zwaar onder vuur op sociale media: dit is er aan de hand

Viktor Verhulst ligt zwaar onder vuur op sociale media: dit is er aan de hand

Viktor Verhulst genoot onlangs nog van een prachtige reis naar New York met zijn vriendin Sarah Puttemans. Net terug van vakantie lag er al fantastisch nieuws op hem te wachten. De zoon van Gert Verhulst mag een gloednieuw programma presenteren. Maar helaas wordt hij nu al met de grond gelijk gemaakt.

In december raakte bekend dat James Cooke en Gert Verhulst met hun productiehuis Dedsit een nieuw showbizzprogramma aan het uitwerken zijn. En dat krijgt nu ook stilaan vorm. De nieuwe Play4-show krijgt de naam ‘Play Café’ en zal gepresenteerd worden door Viktor Verhulst en ex-Miss België Celine Van Ouytsel.

Tv-kijkend Vlaanderen staat er helaas niet voor te springen. Viktor wordt op sociale media nogal door het slijk gehaald. “Kunnen ze geen andere persoon nemen”, “Altijd dezelfde smoelen, dat begint echt tegen te steken”, “Wie gaat daarnaar kijken, de eigen familie zelf?”, “Hij heeft het niet, laat die kerel toch achter de schermen werken”, “Qua presenteren moet hij toch nog veel leren, veel te stijf en te geforceerd” en “Hij zal nog veel mogen oefenen”, lezen we op Facebook.

Volgens de meesten kreeg Viktor gewoon de job omdat hij ‘de zoon van’ is. “Viktor heeft vast wel enkele talenten, zijn achternaam bijvoorbeeld, maar laten we eerlijk zijn, presenteren hoort niet thuis in dat rijtje”, “Met dank aan de papa”, “Duidelijk zoontje van”, “Waarom altijd die BV-kinderen?”, “Zou het aan zijn vader liggen of aan zijn talent?” en “Toevallig weer in het programma van Gert Verhulst”, luidt het in de opmerkingen.

Populair

Laatste nieuws