Diepbedroefde Hugo deelt hartverscheurende boodschap over Nicole: "Ocharme!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Diepbedroefde Hugo deelt hartverscheurende boodschap over Nicole: "Ocharme!"

Diepbedroefde Hugo deelt hartverscheurende boodschap over Nicole: "Ocharme!"

Hugo Sigal heeft voor het eerst de feestdagen alleen moeten doorbrengen. Op zijn Facebookpagina deelt hij nu zijn nieuwjaarswensen op een erg emotionele manier.

Hugo Sigal heeft geklonken op het nieuwe jaar zonder zijn Colleke. Zijn vrouw Nicole Josy overleed twee maanden geleden op 76-jarige leeftijd en sindsdien heeft hij het erg moeilijk. Op 3 november stierf Nicole nadat ze thuis van de trap was gevallen en nu moet Hugo alleen verder.

Op zijn Facebookpagina deelt Hugo nu zijn nieuwjaarswensen op een bijzondere manier. Hij plaatst twee plaatjes waarop hij een foto vasthoudt van zijn Colleke. “Een blik op de toekomst, een terugblik naar het verleden. Ik mis je…”, schrijft hij erbij. “Gelukkig nieuwjaar”, voegt een emotionele Hugo er nog aan toe.

In de commentaren staat het vol met lieve berichtjes van fans die hem een hart onder de riem willen steken. “Lieve knuffel”, “Weet dat Colleke altijd aan je zijde is”, “Heel veel kracht, rust en goede moed om door te gaan” en “Jullie blijven voor eeuwig en altijd Nicole & Hugo”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws