Amber uit 'Boer zkt Vrouw' heeft niet mis te verstane boodschap voor William Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Amber uit 'Boer zkt Vrouw' heeft niet mis te verstane boodschap voor William

Amber uit 'Boer zkt Vrouw' heeft niet mis te verstane boodschap voor William

Amber en William leerden elkaar in 2022 kennen in ‘Boer zkt Vrouw’ en sloten het jaar ook samen af. Al was dat bijna niet het geval geweest. Amber moet nu dringend wat van het hart over haar steun en toeverlaat.

Amber en boer William hebben een hobbelig parcours afgelegd. Van daten in ‘Boer zkt Vrouw’ naar een pijnlijke breuk tot elkaars allerbeste vrienden om elkaar dan uiteindelijk toch weer te vinden. En het is duidelijk nog steeds dikke liefde tussen de twee tortelduifjes.

“Echte liefde”, schrijft Amber onder een reeks prachtige foto’s van enkele onvergetelijke momentjes samen. ”Bedankt om me te laten zien waar het leven echt om draait.” Met deze mooie woorden sluit ze haar hartverwarmende boodschap voor haar wederhelft af.

Amber doet de harten van haar volgers, die vanaf de eerste minuut volledig in de ban waren van het koppeltje, volledig smelten. “Zo zie je maar nooit opgeven”, “Topteam”, “Ferm koppel”, “Knapperds”, “Op alle mooie momenten”, “Cuties”, “Jullie zijn echt een mooi koppeltje, perfecte match”, “Couple goals”, “Zo mooi jullie twee” en “Veel geluk in de toekomst”, willen ze één voor één kwijt.

Populair

Laatste nieuws