Astrid Coppens betovert volgers met prachtige beelden van dochtertjes: "Zó cute" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens betovert volgers met prachtige beelden van dochtertjes: "Zó cute"

Astrid Coppens betovert volgers met prachtige beelden van dochtertjes: "Zó cute"

Astrid Coppens heeft volop genoten van de feestdagen samen met haar man Bram en hun twee dochtertjes. Op Instagram wenst ze haar volgers een fijn nieuwjaar toe en ze deelt ook meteen twee mooie kiekjes.

2022 was opnieuw een heel bijzonder jaar voor Astrid Coppens en haar man Bram. Op 24 oktober mochten ze namelijk hun tweede kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Joey-Lee. Sinds de geboorte deelt de fiere mama geregeld schattige plaatjes en dat doet ze nu opnieuw voor het nieuwe jaar goed in te zetten.

Happy New Year gewenst aan iedereen”, begint ze. “2022 was voor mij een prachtig jaar door de komst van mijn harteke Joey-Lee en een nieuw huisje. Zo dankbaar om twee gezonde kindjes te hebben. Daarom wens ik ook iedereen een gezond 2023 toe”, schrijft ze onder de twee kiekjes. Op de eerste foto krijgen we Astrid te zien met haar twee meisjes en vervolgens ook nog een plaatje van de zusjes alleen.

In de commentaren laten de volgers van Astrid weten dat Billie-Ray en Joey-Lee er heel lief uitzien. “Wat een mooie kindjes hebben jullie”, "Moh, zo schattig", “Knap gezinnetje”, “Prachtige foto’s, je hebt kindjes om te knuffelen!”, “Wat een knapperds!”, “Zo mooi, mama en haar kindjes”, “Prachtig zoals altijd”, "Het zijn toch zo’n schatjes”, “Zo leuk, mooie foto’s” en “Ze zijn echt schattig, Astrid”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws