Verloofde Ella Leyers verklapt nu al meer over huwelijksplannen met Rik Verheye Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verloofde Ella Leyers verklapt nu al meer over huwelijksplannen met Rik Verheye

Verloofde Ella Leyers verklapt nu al meer over huwelijksplannen met Rik Verheye

2022 betekende voor Ella Leyers een nieuwe job als presentatrice van ‘De Ideale Wereld’, maar ook een nieuwe liefde. Zo liet ze enkele maanden geleden weten dat zij en Rik Verheye een koppel vormen.

Afgelopen zomer kwam het nieuws naar buiten dat Ella Leyers en Rik Verheye een relatie hebben. Drie maanden later hadden de twee nog meer leuk nieuws te vertellen, want de twee zijn ook al verloofd. Toch verklappen ze verder niet veel over hun relatie en verloving. Tot nu dus, want Ella heeft daar wat meer over te vertellen in een nieuw interview.

Ella praat met Story over haar deelname aan ‘Over De Oceaan’. In die reeks, die sinds vorige week te bekijken is op Streamz, steekt ze samen met enkele andere BV’s de Atlantische Oceaan over zonder enige zeilervaring. “Ik wou heel graag deelnemen omdat het mij een fantastisch avontuur leek. Wat is de kans dat je zoiets onderneemt in je leven?”, aldus Ella.

Toch zou ze de Atlantische Oceaan niet opnieuw willen oversteken als huwelijksreis met Rik. “Op mijn huwelijksreis wil ik toch wat meer luieren dan zelf de handen uit de mouwen te moeten steken op zo’n boot", geeft ze eerlijk toe. Echter hebben Ella en Rik helemaal nog geen concrete plannen. "We hebben nog geen huwelijksreis gepland", verduidelijkt ze. “Er is zelfs nog geen trouwdatum. Misschien wordt wel een langdurige verloving”, zegt ze al lachend.

Populair

Laatste nieuws