Astrid Coppens deelt beelden van heel intiem borstvoedingsmoment: "Hoe mooi!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens deelt beelden van heel intiem borstvoedingsmoment: "Hoe mooi!"

Astrid Coppens deelt beelden van heel intiem borstvoedingsmoment: "Hoe mooi!"

Astrid Coppens heeft met volle teugen genoten van de kerstvakantie samen met haar gezinnetje. Op Instagram deelt ze daar nog een mooi filmpje van, waarin ook een erg intiem moment te zien is.

Astrid Coppens is de trotse mama van twee dochtertjes. In oktober mocht ze samen met haar man Bram Coppens hun tweede kindje Joey-Lee verwelkomen. Sinds de geboorte van Joey-Lee krijgen we af en toe erg schattige beelden te zien van de twee zusjes. Nu heeft Astrid opnieuw een mooi filmpje gedeeld.

“Bijna het einde van de kerstvakantie”, klinkt het. In de video krijgen we meer te zien van een dagje uit. Papa Bram gaat met de oudste dochter Billie-Ray schaatsen en Astrid blijft aan de kant zitten met de kleine Joey-Lee. Plots geeft de mama ook borstvoeding aan haar kleine spruit. “Normaliseer borstvoeding”, schrijft ze er nog bij.

Haar volgers vinden het geven van borstvoeding in het openbaar helemaal oké. Zij hebben vooral aandacht voor de lieve beelden van de twee meisjes. “Zo schattig”, “Ze lijkt op jou het lief dochtertje”, “Mooi gezinnetje”, “Het geluk straalt er van af bij jullie, hoe zalig is dat! Beetje jaloers” en “Hoe lief”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws