Remco Evenepoel en Oumi Rayane kondigen prachtig nieuws aan: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Remco Evenepoel en Oumi Rayane kondigen prachtig nieuws aan: "Proficiat!"

Remco Evenepoel en Oumi Rayane kondigen prachtig nieuws aan: "Proficiat!"

2022 was hét jaar van Remco Evenepoel. Om een voorbeeld te geven: op amper een maand tijd behaalde hij de eindzege in de Vuelta, werd hij wereldkampioen en stapte hij in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde Oumi Rayane. Bovendien werd de wielrenner uitgeroepen tot ‘Belg van het Jaar’. Daar mag hij nu nog een schepje bovenop doen.

Remco Evenepoel won het afgelopen jaar zowat elke prijs die er maar te winnen viel en mag daar nu misschien wel de meest prestigieuze aan toevoegen. De wielerwereldkampioen én Vuelta-winnaar kroonde zich gisterenavond voor de tweede keer in zijn carrière tot ‘Sportman van het Jaar’. Wereldkampioenen aan de top dus op het Sportgala, want Nafi Tiam ging met de titel ‘Sportvrouw van het Jaar’ naar huis.

Remco nam met een serieuze voorsprong de bovenhand van Wout van Aert en Bart Swings. “Na een mooi Belgisch sportjaar is dit een hele eer”, zei hij in zijn overwinningsspeech. “Mijn mentaliteit: ik stop nooit, het is nooit genoeg. Ik geef altijd het maximum.”

Ook op Instagram wil hij iedereen uitgebreid bedanken. “Zo vereerd om 2023 te starten met deze award”, klinkt de dankbare wielrenner. “Ik kijk al uit om het volgende seizoen in Argentinië in te zetten!”. “Proficiat!”, “Dik verdiend”, “Terechte winnaar”, “Congrats”, “Gefeliciteerd met de prijs” en “BRAVO, REMCO”, luidt het in de reacties. “Heb je wel nog plaats voor al die trofees?”, grapt één van zijn volgers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws