Hugo verschijnt voor eerst sinds Nicoles dood weer in openbaar: "Speciale dag" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo verschijnt voor eerst sinds Nicoles dood weer in openbaar: "Speciale dag"

Hugo verschijnt voor eerst sinds Nicoles dood weer in openbaar: "Speciale dag"

Voor Hugo Sigal eindigde 2022 in mineur. Hij moest begin november helaas afscheid nemen zijn grote liefde Nicole Josy na een fatale val van de trap. Sindsdien verdween hij uit het publieke zicht. Tot nu.

“Het is wel een speciale dag, hé”, horen we door Hugo’s microfoon. Het was misschien wel de grootste verrassing van de avond. Samen met de cast van ‘#LikeMe’ tapte hij afgelopen weekend de avant-première van het vierde en allerlaatste seizoen op gang. Het was het eerste publieke optreden van de zanger en acteur sinds het overlijden van zijn geliefde vrouw Nicole op 4 november 2022.

Hugo, die als directeur van de school een belangrijk deel is van de populaire jeugdserie, kon natuurlijk niet ontbreken op de avant-première. De acteur stelde zaterdagavond - als zijn vrolijke personage Wolfs - het evenement en de cast voor in de Kinepolis van Antwerpen. Daar werden de drie eerste afleveringen van het nieuwe seizoen in primeur getoond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws