Rik Verheye, verloofde van Ella Leyers, duikt 2023 in met grote aankondiging Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rik Verheye, verloofde van Ella Leyers, duikt 2023 in met grote aankondiging

Rik Verheye, verloofde van Ella Leyers, duikt 2023 in met grote aankondiging

Het afgelopen jaar was er voor Rik Verheye ongetwijfeld eentje om nooit meer te vergeten. Hij vond met Ella Leyers de liefde van zijn leven en drie maanden later ook zijn verloofde. Maar één van zijn hoogtepunten was vast en zeker ook het gigantische succes genaamd ‘Nonkels’.

Eerder dit jaar zagen we Rik Verheye, Jelle De Beule en co nog schitteren in de gloednieuwe reeks ‘Nonkels’. De comedyserie was in 2022 de meest bekeken reeks op de Vlaamse streamingdienst Streamz. Bovendien werd dat succes niet alleen bekroond met een tweede seizoen, maar ook met talrijke Ensor-nominaties.

Maar ‘Nonkels’ lijkt nog maar eens in de prijzen te kunnen vallen. Op 28 januari worden de ‘Kastaars!’ uitgereikt, de gloednieuwe Vlaamse mediaprijzen en daarmee de opvolger van de ‘De Vlaamse Televisiesterren’. De populaire comedyreeks is genomineerd voor ‘Fictiereeks van 2022’. Opnieuw heuglijk nieuws dus voor de acteurs.

“Iedereen mag STEMMEN op kastaars.be”, roept Rik Verheyes collega Jelle De Beule zijn volgers op op Instagram. “Liefst op ‘Nonkels’ stemmen wel”, voegt hij er voor alle duidelijkheid lachend aan toe. “Beste fictiereeks, check”, “Dik verdiend”, “Blijft toch geweldig”, “Sowieso de beste” en “Volledig terecht, jullie mogen winnen”, zijn zijn volgers het erover eens.

Populair

Laatste nieuws