Hugo Sigal doet pakkende bekentenis na overlijden Nicole: "Ik doe dit voor haar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal doet pakkende bekentenis na overlijden Nicole: "Ik doe dit voor haar"

Hugo Sigal doet pakkende bekentenis na overlijden Nicole: "Ik doe dit voor haar"

Hugo Sigal heeft het bijzonder moeilijk sinds het overlijden van zijn vrouw Nicole Josy. De zanger laat nu weten hoe het met hem gaat in een nieuw radio-interview en hij verklapt ook meteen dat hij professionele hulp krijgt.

4 november 2022 zal voor altijd in het geheugen van Hugo Sigal gegrift staan. Op die noodlottige dag moest hij afscheid nemen van zijn Colleke. Door een ongelukkige val van de trap overleed Nicole op 76-jarige leeftijd. Aan Sven Ornelis en Anke Buckinx van radiozender Joe geeft hij nu een update.

“Het is een verwerkingsproces dat een hele tijd zal duren, maar ik moét er gewoon door”, aldus een diepbedroefde Hugo. De zanger vertelt vervolgens dat hij wordt bijgestaan door een rouwpsycholoog en dat helpt hem. “Ik ben enorm blij dat ik dat gedaan heb. Ik mag niet bij de pakken blijven zitten. Colleke wou dat ook absoluut niet”, klinkt het. “Ik doe dit dus voor haar”, bekent hij.

Nicole zou niets anders willen dan dat hij zijn leven terug oppikt en dat doet hij nu dus ook. Zo verscheen hij afgelopen weekend voor het eerst terug op het podium. Hugo is terug aan het werk en doet zijn best om door te gaan. “Ik moet erdoor, dat heb ik beloofd aan Col. Ik wil voortdoen en ik doe het samen met haar”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws