'The Masked Singer' verrast: dit zijn de nieuwe speurders voor het derde seizoen TV en Radio
TV en Radio

'The Masked Singer' verrast: dit zijn de nieuwe speurders voor het derde seizoen

'The Masked Singer' verrast: dit zijn de nieuwe speurders voor het derde seizoen

Het lange wachten is bijna voorbij. VTM lost steeds meer informatie over het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ en nu is ook het speurdersteam bekend.

Nog steeds weten we niet wanneer ‘The Masked Singer’ opnieuw van start zal gaan, maar VTM heeft wel bekendgemaakt wie er in het speurdersteam zal zitten. “Julie Van den Steen, Andy Peelman en Kevin Janssens krijgen tijdens ‘The Masked Singer’ de hulp van ‘Flamme Fatale’ en ‘Cycloop’”, klinkt het op Instagram.

Niemand minder dan Bart Cannaerts en Tine Embrechts zullen het team vervolledigen. Zowel Bart als Tine namen vorig jaar zelf deel aan het programma en in het nieuwe seizoen zullen zij Karen Damen en Ruth Beeckmans vervangen. Bart en Tine maken nu deel uit van een poule speurders waarvan er elke aflevering drie á vier een zitje krijgen. Ook dit jaar zullen de vaste speurders hulp krijgen van ‘mysterie speurders’.

De fans van ‘The Masked Singer’ reageren alvast erg enthousiast op deze grote aankondiging. “Kevin, Andy en Bart?! Zalig!”, “Da’s nu toch eens echt een keileuke jury”, “Top!”, “Superjury”, “Ja, mooie jury weer”, “Dat wordt een geweldig speurdersteam”, “Oh, kei leuk!”, “Ziet er goed uit” en “Veel succes”, klinkt het in de commentaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws