Is Koen wel écht dood in 'Familie'?: Sieg De Doncker geeft verrassend antwoord TV en Radio
TV en Radio

Is Koen wel écht dood in 'Familie'?: Sieg De Doncker geeft verrassend antwoord

Is Koen wel écht dood in 'Familie'?: Sieg De Doncker geeft verrassend antwoord

Sieg De Doncker stond een jaar lang als slechterik op de set van ‘Familie’. Na wekenlang nagelbijten was het gisteren einde verhaal voor zijn personage Koen. De klap van Veronique - zij sloeg hem de kop in tijdens de midseasonfinale - werd hem fataal. Toch is niet iedereen ervan overtuigd dat hij echt dood is.

De dood van Koen is niet officieel vastgesteld. En dat roept bij de kijkers hier en daar duidelijk ongeloof op. Veel fans denken dat hij niet écht overleden is, en straks opduikt om wraak te nemen. “Gaat er eigenlijk iemand ooit dood in een soap? Niet echt, hé”, lacht Sieg in Dag Allemaal. Toch is de acteur klaar en duidelijk over zijn lot in de soap.

Op Instagram neemt Sieg uitgebreid afscheid van zijn personage. Hij heeft de deuren bij ‘Familie’ dus echt achter zich dichtgetrokken. “Een jaar geleden begon mijn avontuur als Koen Peyskens. Ik heb Hebert Flack mogen doodschieten, Kürt Rogiers bijna van een dak mogen smijten en met Sandrine André hevige vechtscènes mogen spelen”, schrijft hij dankbaar. “Ik heb mij een jaar rot geamuseerd en wil iedereen die hierbij betrokken is geweest heel erg dankbaar zijn!”

“Ik was voor de kijker misschien een figuur dat ze liever kwijt waren dan rijk, maar ik hoop toch dat ze even hard hebben genoten van de spanning als ikzelf”, wil de acteur nog kwijt. En exit Koen betekent niet exit Sieg. “Op naar nieuwe avonturen”, besluit Sieg. “En wie weet bellen ze mij over vijf jaar en leeft Koen ineens weer. In een soap kan alles”, lacht hij nog in het weekblad.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws